De Rijkswacht Woning 1 - Diest

Verkocht

Deze landelijke woning wordt door BeSt BVBA voor u gebouwd op de voormalige Rijkswachtsite in hartje Diest. Uw huis bevindt zich in een privaat straatje. U beschikt over een ondergrondse staanplaats en grote afgesloten privé-kelderruimte waarlangs u uw woonst kan betreden. De woning omvat een kelder, gelijkvloers, een verdiep met drie slaapkamers en een zolder. Deze laatste is bruikbaar en de mogelijkheid bestaat om hem om te toveren tot extra slaapkamers/ bureel/ ontspanningsruimte. Via een privé-inrit die uitkomt in de Statiestraat, betreedt u het woonerf. Geen verkeer in uw straat. Erg rustig wonen dus. U wandelt op vijf minuutjes naar de Markt en het station. De hoge plafonds en grote ramen creëren veel licht in uw woonst.

In alle woningen werd binnen en buiten veel aandacht aan kwaliteit en esthetiek besteed teneinde een karaktervol en gezellig woonerf te verkrijgen. Uw tuin mét terras wordt omheind. Uw voortuin zal samen met de andere voortuintjes aangelegd en aangeplant worden zodat alles mooi en netjes oogt. Momenteel is de ruwbouw klaar en is de woning winddicht. De verdere afwerking is inbegrepen in de prijs. Vanaf deze fase is het dus mogelijk voor u om uw stempel te drukken op uw eigen stekje. U kan mee beslissen over hoe uw woonst er zal uitzien. Bij deze woonst is het mogelijk een extra ondergrondse staanplaats bij te kopen zodat u 2 wagens kan plaatsen.

  • Totale opp.: 250m²
  • Kelder: 45m²
  • Gelijkvloers: 73m²
  • Verdieping: 73m²
  • Zolder: 59m²
  • Tuin: 72m²

De ruwbouw werd opgetrokken in duurzame gevelsteen en massieve betonnen vloerplaten met aandacht voor hoogwaardige akoestische isolatie.

Het buitenschrijnwerk werd uitgevoerd in aluminiumprofielen met zwarte structuurlak en hoogrendementsbeglazing.
C+ ventilatie: verluchting voor badkamer, toilet en andere vertrekken via een verluchtingsrooster in het raamgeheel.
Wij behalen de toekomstgerichte EPB-waarden.

In de woonkamer en slaapkamers wordt parket voorzien. De andere vertrekken worden getegeld. In de badkamers en toiletten worden geglazuurde wandtegels van uitstekende kwaliteit voorzien.
Alle binnendeuren zijn van hoogwaardige materialen met inox beslag.

Het budget voor de keuken werd vastgelegd op 9750€ exc.l BTW incl. toestellen.
Het budget voor de sanitaire toestellen bedraagt 4500€ excl. BTW. Dit omvat een ligbad en/of douche met glazen deur, hangtoilet in porselein en bijpassend badmeubel.

Kenmerken

Woonoppervlakte:
250 m²
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Statiestraat, 3290 Diest

Bijlagen

Kunnen wij u helpen?