Gebruik onze kennis om uw droomhuis te realiseren

Gebruik onze kennis om uw droomhuis te realiseren

Adviesverlening

Vermijd onverwachte kosten en spaar heel wat geld op Uw aankoop. Vraag vooraf deskundig advies en laat U bij het bezoek aan een pand bijstaan door een expert. Zo krijgt u een beter beeld van de voor- en nadelen en van de mogelijke kosten.

BeSt kan zorgen voor een volledig rapport of een vooraf afgesproken begeleiding. Kosten die hiervoor worden aangerekend zullen bij uitvoering van renovatiewerken in mindering worden gebracht. Deze service kan geleverd worden in een straal van ongeveer 20km rond Diest.

Renovatie en/of verbouwing

Samen met U, en indien nodig met de architect, opmaak van alle plannen, bestekken en bouwdossier voor de verbouwingsaanvraag. Offerte met een gedeelte waar U vrijblijvend keuzes kunt maken, zowel voor als tijdens de werken.

Begeleiding door BeSt voor bezoeken aan leveranciers van bouwmaterialen of voor het bezorgen van documentatie of technische brochures. Uitvoering der werken met na elke fase een controle of de werken volledig aan uw wensen voldoen. Levering van een vlotte dienst na verkoop.

Kunnen wij u helpen?